Aghh…Idén kollégista lettem, hét közben semmi időm sincs WoTra, hétvégén fel tudok nézni, ennyi akkor is csak kikapcs szinten,semmi marato, kihívás, vagy ilyesmi
World of Tanks
Level 6-ig csináltad csak meg nekem
Kappa
Ehhez nagyon-nagyon sokat kéne tudnom naponta játszani, hogy meglegyen, azt gondoltam level8-ig eljutok azt megveszem magamnak, de így áh nem
Ugh, a közelmúltban kimaxoltam vegre a centurion I et… Hát ez a tank zseniálisabb mint eddig bármi Imádom
A mai este folyamán kapható vagyok egy VIII as szakaszra aki ráér és van kedve, írjon rám ingame 9 után
Na én pontosan ezt csinálom most ezekből a 15.000 XP-s küldikből, csak kevesebb szopással De GG
Hát szerdán fullos leszek (akkor lesz a kövi 15.000xp küldi), addig nem akarom erőltetni
Hát akkor majd jövőhét vége? Aztán addig kereshetünk más tankokat is, amik mindhármunknak megvannak
@CoverUrAzz @thommasb Oké, nekem ezek a lehetőségek vannak:
- Kimaxolt Jagdpanzer IV (Tier 6) 10-15k xp farm kell még a Jagdpantherhez
- Megveszem a P.43 bis-t (tier 6) és kihúzom a jobb tornyot,és a jobb löveget belőle
- IS-3 Tier 8ban xp farmolás az IS-7 felé, még kb 15k xp kell az Obj.257 -hez
- szórakozás a t-34-85tel, ki van maxolva a tank, már csak embertelül sok xp kell a t-43hoz
Aztán persze ott vannak a többi pár szem tank, akikkel tudok menni szórakozás céljából pár kört, de nem akarom húzni őket még…
Megvan nekem is, szóval azzal tudjuk
Nekem annyira nem jött be, de már csak kb. 20k XP és P.43 ter, szóval azzal is tudjuk tolni
Tier VIII-ban már csak lightom meg medem van
Ha hozom a T-34-85M-et az jó?