TheVR Fórum

[World of Warcraft] WeAreTheVR közösségek

Van egy Blizzard csoportunk. Játékok szerint külön szobákkal várjuk a Blizzard játékosokat. Itt cseveghettek, kérdezhettek és hasonló érdeklődésű barátokat szerezhettek.

WoW-osok számára World of Warcraft Alliance és Horde community is rendelkezésre áll. Itt láthatjátok ki merre jár Azeroth földjén, party-zhattok, közös instákat/raideket szervezhettek, dicsekedhettek kitartásotok eredményével vagy éppen a szerencsétekkel.

Mindenkit szeretettel várunk, mind a három formációban. Jó játékot és TheVR nézést. :video_game:

WeAreTheVR Blizzard csoport

WeAreTheVR Alliance közösség

WeAreTheVR Horde közösség


UPDATE4
Végül megszületett az Alliance/Horde WoW community is. Minden igényt próbálunk lefedni, gyertek, nyomjuk. :sunglasses:

UPDATE3
A guild kérdőív alapján a játékosok nagyon szétszóródva, nem csak megosztva alliance és horda oldalon, de azon belül is 4-5 realm-en játszanak. A legnagyobb százalék Ragnaros Horda, 10 fővel.
Ilyen számokkal szerintem nem érdemes a már meglévő WeAreTheVR Blizzard közösségünk mellé, egy csak a közösség töredékének elérhető guild létrehozása.

Aki még nem csatlakozott, várjuk szeretettel a folyamatosan növekvő WeAreTheVR Blizzard közösségünkben.

UPDATE2
Felmerült egy lehetséges WoW guild ötlete is, ennek az igényét is szeretnénk felmérni.

UPDATE1
Kész a Blizzard Group, katt a csatlakozáshoz: https://blizzard.com/invite/a9zdy5sMYg


Sziasztok!

Ma élesedik a 8.0-s patch, benne sok újdonság mellett a community feature. Szerintem jó ötlet lenne egy WeAreTheVR in-game community.

Erre két opciót kínálnak:

  1. Blizzard Group, ami az összes Blizzard játékában használható.
  2. World of Warcraft Community, ami csak wow-ban és adott frakcióban használható.

Az első opció szerintem túl tág és csak egy második discord lenne, feleslegesen. A második opció úgy működne, mint egy nagy cross-realm guild. Kapunk közös naptárat és quick join lehetőséget, hátránya hogy Alliance és Horda játékosok számára külön lenne a community.

Mi a ti véleményetek? Lenne igény egyik vagy másik community formáció számára, ha igen melyiket látnád szívesen? Mondd el véleményedet kommentben.

8 Likes

Nekem tetszene! :metal:t3:

Gondolkozom a visszatérésen. Eddig azért hanyagoltam mert nem igazán volt kivel játszani. Csak kommunity miatt kezdenék újre bele

A community kialakítására még kaptunk egy kis időt Blizzard bácsitól, mert az új rendszer stabilitási problémákkal küzd és ideiglenesen kikapcsolták.

1 Like

jó lenne egy community ott is. Sajnos nagyon kevés WoW-osal találkozok itt : )

Ez nem túl jó hír, azért remélem előkerülnek / jönnek újak. Mondjuk kevés létszámmal is neki lehetne futni.

Most már elérhető a community feature. Ami viszont meglepett, hogy a WoW Community lehetőség karakter alapú, tehát ha 10 altod van, akkor mindenkivel külön be kell lépni a csoportba, ellenben a Blizzard Group BattleTag alapú. Így kicsit elbizonytalanodtam a lehetséges formátumot illetően. (De ha csak hárman lennénk benne, akkor nagyjából mindegy. :grinning:)

Juhuu indulhat a Tövári guild :smiley:

1 Like

Induljon a guild :smiley: viszont én véletlenül a felhasználónevemet írtam, nem a fórum nevemet :smile: na mindegy. xD párommal már rég óta szeretnénk egy guildbe belépni :3

egy ilyen wowos/blizzardos communitynek én is örülnék :slight_smile:

Èn is támogatom a dolgot már vagy 6 éve nem voltam jó guildben sem.

Srácok, a guild problémás, mert vagy egy realm-en kell lennünk, vagy egy battlegroup-ban.

Viszont az új community lehetőséggel, WoW community esetén kvázi úgy működik mint egy cross-realm guild. Van community chat, közös naptár, quick join lehetőség. Hátránya hogy alliance/horde közösség külön lehetne csak és karakterenként kell belépni.

Másik opció a Blizzard Group, ami csak chat és sima invite lehetőséget ad, naptárat nem. Előnye, hogy BattleTag alapú, nem kell karakterenként belépni és a többi Blizzard játékból/launcherből is használható.

A Blizzard Group-al nincs ellenvetésem ha kevesen lennénk a naptár úgysem lenne feltétlen fontos meg lehet beszélni és felírni az esetleges programokat és nekem személy szerint van bőven karakterem több szerveren is. Régen nagyon rákaptam de mostanra a család miatt és mert nincs kivel kevesebbet toltam a game-t.

1 Like

Mi lenne ha először lenne egy ilyen kis Blizzardos group, majd aztán elválik hogy vagyunk-e alkalmasak egy guild létrehozására.

mind1 mit csináltok, csak szóljatok ha kész :smiley: már joinolok is :smiley:

Az eddigi válaszok alapján elég megosztó a formáció. Egy picit több a WoW community-ra szavazók száma. Eddig én is azt preferáltam, viszont a karakteralapúság és frakció megosztottság annyira nem szimpatikus. A Blizzard Group-al viszont olyan problem akad, hogy akkor már nem kizárólag WoW-ot játszókra korlátozódnának a tagok, de ezt megoldhatjuk alchat-ekkel.

Ez igen srácok For the Horde!! xd

2 Likes

De akkor már a Groupal az is megoldódna ha éppen valaki WoWozik én meg mondjuk D3 ban nyomom rám tud írni hogy nincs e kedvem beloggolni. A WoW comunity esetében viszont ha már altal tolom ami épp nem tag nem látja hogy Online vagyok. De ettől függetlenül mindkettőt támogatom legyen Bármi a végleges megoldás. Viszont olyan opció nincs hogy a kettőt a Blizz összekapcsolja? hogy a BlizzGrp-ba csak gameből karaktert vesz fel vagy hasonló?

Csináljunk mindkettőt illetve mindhármat ugye mert horde / alli aztán mindenki beléphet mindenhova. Hmm?
Egymás mellé lehet tenni a chateket in game, és abba a voice channelbe mész amelyikbe kedved tartja

Elkészült a WeAreTheVR Blizzard Group, itt tudtok csatlakozni: https://blizzard.com/invite/a9zdy5sMYg, vagy in-game a következő kóddal: a9zdy5sMYg

3 Likes