TheVR Fórum

XBOX All Access [jelenleg csak az USA-ban]

Sziasztok!
Nemrég a Gamescom ideje alatt a Microsoft bejelentette, az XBOX All Access, ami lényegében, egy ilyen all-in-one előfizetés, ami annyit jelent, hogy egy 1TB-os Xbox One S vagy Xbox One X-et, Xbox Live Gold-ot és Xbox Game Passet lehet egyszerre havidíjasan fizetni, One S esetén 22 dollár (~6000FT) One X esetén pedig 35 dollár (~9700 forint), ezt kettő évig fizetni, és a hűségidő lejárata után, meg lehet tartani a konzolt, de gondolom, a Live Gold és a Game Pass az úszik e két év után.

Szerintetek ez egy jó ötlet-e, a Microsoftól?

Kint nekik az ő áraikkal szerintem teljesen életképes. Valaki más oldal kommentjénél durván számolgatott és maga a konzol, hozzá a gold és a game pass együtt 2 évre olyan 522-530$ra jön ki ezzel az access előfizetéssel, amúgy meg kb. 500$. Valahol 25-30$ a ,kamat’’ amire szerintem röhögve rábólintana bárki. Az a baj, mire ez eljut…HA eljut Európába és ne adj isten hozzánk, az adók és áfa stb kulcsok miatt nekünk olyan összegek fognal kijönni, hogy csak a sírás marad.

Irigylem megint ezért az amcsikat. Ne is menjen bele itt pls senki, ott sem fenékig tejfel minden… de ismerjük el ami főleg minket gamereket érint téma-akció-megmozdulás bármi a cégektől az kint röhejesen jó és elérhető mi meg csak vágyódunk utána. Elérhető szolgáltatásokban és fejlettségben nagyon jó lenne ha ott élhetnék és igénybe tudnám venni ezeket az opciókat.

Visszakanyarodva, ez kint is és ha lesz később itt is, annak fogja megérni aki úgy van vele, hogy egy összegben már nem költene konzolra, de ekkora kamatra mégis szívesen bevállalná. Más tészta én már megvárnám a next gen konzolt hisz mégis 2 évig elkötelezem magam, addig pedig ideér szerintem simán a next gen. Akkor lenne még nagyobb húzás ha lenne valamilyen cross előfizetés majd amivel úgymond áttudod vinni access-t a next gen konzolra is.
Az úgy már.

Jelenleg sok vizet nálunk ez nem zavar, kint biztos lesz rá előfizetői bázis. Többit később meglátjuk, ha netán terjed a piaca.

1 Like

Ez így van, itt ez a 30-40 dollár/hó kb a semmi kategória, tehát aki akar, “ingyen” kap egy Xboxot. Más kérdés hogy aki akart, annak már valószínűleg van. Én inkább azt érzem hogy így a konzol életciklusának vége felé még próbálnak egy nagyobbat gurítani, hogy többekhez eljusson, akik majd 1-2 év múlva upgradelnek az új generációra mert megszokták, azt pedig már nem ilyen áron fogják kapni.

2 Likes

Hát próbálják tovább életben tartani a gépezetet, de legalább teljesen jó szinten teszik. Amúgy igen, én mindig elfelejtem, hogy Te elsőkézből tudsz infózni vagy megerősítést adni erről :slight_smile: Ilyenkor irigyellek is érte :grinning: Amúgy ha nem titok munka jött össze kintre avagy tanulás?

1 Like

Ne irigyelj, ma repülök haza… :smiley:

Munka volt, cégen belül az itteni irodába kiküldtek 2 hónapra. Aztán lehet majd jövök még,sajnos ezt jóval felettem döntik el :slight_smile:

De azt a részt irigylem amíg kint voltál :smiley: