Xbox game pass tartozás

Hali!

Pár hónappal ezelőtt éltem a lehetőséggel és 300 forintért aktiváltam 3 hónap game pass-t, viszont elfelejtettem lemondani a meghosszabbítást. Most szerettem volna venni újra, de azzal kellett szembesülnöm, hogy mivel a MS nem tudta levonni az összeget, ezért tartozásom van feléjük. Mit tudok ilyenkor tenni? A meghosszabbítást egy máshol vásárolt kulccsal terveztem, amit már kifizettem. Utólag nem találok módot az előfizetés lemondására, csak a tartozás kiegyenlítésére, amit egyre kevésbé szeretnék. Kerestem support lehetőséget, de csak telefonost találtam, ami most nem megoldható mivel reggel adta meg magát a telóm… :frowning: Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában.
Előre is köszi a segítséget.

Nem igazán értem a kérdést. Ha nem mondtad le, akkor ki kell fizetned a tartozást.

1 kedvelés

Ezt megérteném, ha közben élt volna a szolgáltatás. De nem, a szolgáltatást felfüggesztették amikor lejárt az előre kifizetett időszak. Lemondani nem tudom. Ha kifizetem, akkor kapok újra egy hónapot?

A helyzet az, hogy nem mondtál le egy előfizetést, amit azért korlátoztak mert nem fizetted.

Egyszerű példa, mondjuk nettel:

Nem fizeted a netszámlád x ideig, kikapcsolják a neted, ettől függetlenül a szerződésed élni fog, és a tartozásod halmozódni. Akkor tudsz újra netezni, ha a tartozást rendezted.

2 kedvelés

Értem.
Még egy kérdés: Ahhoz hogy mobil számmal fizessek elég ha van elegendő összeg a számlán? Vagy mindenképpen kell egy működő telefon egy esetleges visszaigazoláshoz? Sajnos egy-két hétig most telefon nélkül leszek…

Ezt passzolom, hátha lesz valaki aki szokott így.

Basszus, nincs ember a földön, akitől tudsz kérni egy telefont egy hívás idejére? Hagyjuk már…
Egyébként meg van online ügyfélszolgálat is…
https://beta.support.xbox.com/contact-us

1 kedvelés