Xbox kulcsot lehet aktiválni PC-n?

Helló.Ha veszek egy COD MW 2019 Xbox kulcsot,azt betudom aktiválni PC-re valahogy microsofta accountal vagy valamivel? Olcsóbb az Xbox key mint a PC-s,csak nem tudom hogy megvalósíthatóe :C

Hello
Nem tudom, h amit kérdezel az működik-e vagy sem, de itt a fórumon nem súroljuk a legalitás határait.
(ha ez teljesen szabályos és jogilag tiszta, akkor nem szóltam)

100% LEGAL!

Nagyon komolyan vesszük azt, hogy ne lopjuk el más szellemi termékét! Ezért az olyan jellegű megnyilvánulásokat/bejegyzéseket/hozzászólásokat AZONNAL TÖRÖLJÜK , amelyek arra buzdítanak bárkit hogy töltsenek le egy szoftvert/játékot valamilyen nem legális forrásból. A felhasználót pedig először figyelmeztetjük, majd ha ismét előfordul ilyen akkor véglegesen TÖRÖLJÜK AZ ACCOUNTJÁT!

Mondjuk ez egy elég álszent szabály azok után hogy a srácok konkrétan tutorialt csináltak arról, hogyan kell torrentezett játékokat futtatni egy 3rd party kézi konzolon csak “homebrew” -nak hívták, nem mondták ki konkrétan meg kikacsintgattak hogy " ja hát ők nem bíztatnak erre senkit DE HA VALAKI szeretné… :wink: :wink: :wink: "

Egyébként amit op kérdez nem illegális, de nem hinném hogy gyakorlatban működik mert a microsoft sem hülye, esetleg tudsz venni egy par dollaros akármit és letesztelni, ha ér annyit.

csak akkor megoldható ha “Play Anywhere” a kulcs / game:
Xbox Play Anywhere | Xbox

3 Likes

Eneban akarok venni kulcsot. Mivel az Xbox verzió sokkal olcsóbb mint a PC :\

Cod MW 2019 ebbe a kategóriába tartozik?

Cod MW 2019 xbox play anywhere” kulcsszavakkal google keresés első találata ugyan ez a kérdés a microsoft saját oldalán:
I bought COD MW for Xbox and want to play on pc. - Microsoft Community

a rövide válasz: nem a COD nem ilyen, vagy xbox-ra vagy PC-re veszed meg a kettő nem átjárható

2 Likes

nem nyert. Csak a microsoft storeban elérhető címeg játszanak.

3 Likes