Xbox one s felhő

Sziasztok. Segitségeteket kérném az ügybe hogy az xbox 360 gta 5 mentésemet át másoltam a felhőbe hogy tudjam folytatni a solo modomat xbox one on , meg néztem pár oldalt és mindenhol azt írták hogy a felhőbe kell másolni hogy meg legyen. Viszont az xbox one s emen nem találom a felhőt sehol. Tudom kicsit szarul magyaráztam el és bonyolult , de ha tudnátok segíteni az jó lenne. Előre is köszi :slight_smile:

https://beta.support.xbox.com/help/games-apps/game-setup-and-play/cloud-game-saves-faq

Köszi de ezt az oldalt már néztem, az a baj hogy megcsináltam amit ott le írnak viszont az xbox one s en belül nem találom a felhő app-ot. A 360 on be másoltam a mentést az meg van, de a one s en nem tudom hogyan folytatni. És nem írja le az oldal se.

Akkor ügyfélcsolgálattal fel kell venni a kapcsolatot.

Azt néztem én is és gondoltam rá , de inkább meg probálom itt hát ha van valaki aki tudja a megoldást , ha nem akkor az marad. Az a baj hogy velük emailezni se egyszerü egy haver szerint.

fúúúúú EMBER!

Itt kevésbé tudnak segíteni.

Megoldás:

HAVER SZERINT.
Ugorj a kútba. Ismerős a mondás.
Már el is felejtetted volna a bajod, ha egyből velük kezdesz.

1 Like

Másrészt nem muszáj emailezni, a Microsoftnak van magyar, telefonos supportja.

3 Likes

Na ezt jó tudni​:thinking:köszi szépen :slight_smile:

Küldtem egy üzenetet mert telefonszámot nem találok, de hol fogom látni hogy válaszoltak?

Ha az alábbi webhelyen próbálkozol (ez a megfelelő hely), egy online csevegésbe dobhatott be. Ne zárd be, várj amíg válaszol a munkatárs.

https://beta.support.xbox.com/contact-us

Azon írtam amit legelsőnek meg adtál, igen be dobta azt az ablakot nem zártam be , de már egy órája kb hogy nem válaszol senki ha nem több. Az nem gáz hogy telefonon vagyok és bezárom a safarit?

Ha újratölti az oldalt visszalépésnél, akkor az lehet. Kezdjél új beszélgetést.

Nem tölt újra semmit de ha nem lesz válasz akkor újra írok.

Nem tudnál adni egy magyar microsoft telefonszámot mert itt csak angolul beszél az összes és mivel nem vagyok perfect igy nem nagyon birom el magyarázni.
Mert azt mondja a srác hogy nem lehetséges , pedig lehet mert a hivatalos xbox microsoft oldal is írja hogy lehet csak nem magyarázzák el rendesen.

https://www.google.com/search?q=microsoft+ügyfélszolgálat+telefonszám&rlz=1C1CHBD_huHU883HU883&oq=microsoft+ügyfé&aqs=chrome.2.69i57j0l7.7245j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4051701/global-customer-service-phone-numbers

06 1 267 46 36

Tessék!

(Kimoderáltatták, amit írtam, de a gerincem egyenes. A lényeg itt marad)
Tanúsíts már némi önállóságot!
Szerinted mi honnan szedtük az infókat?
Rákerestünk.

Ha valaki kimaxolta a lehetőségeit és jön kérdezni, szívesen van válaszolva mindenre.
De az, hogy két billentyűt megnyomni képtelen valaki, az felháborító.

2 Likes

A Store/Vevőszolgálat ügyfélszolgálata nem szolgálja ki az Xbox-osokat, nem véletlenül küldtem el az URL-t.

Hétvégén nekem is beszélgetni kellett velük és ugyanúgy angol (gyaníthatóan nem natív) munkatársat kaptam. Avagy valami nagyon nem korrekt a Microsoft Magyarországnál jelenleg…

Értem , hát az lesz akkor hogy újra kezdem a game-t azt jól van az :smiley:
A másik gyereknek mi baja van? Aki hozzá szólogat. Nem tudom miért kell így beszélni egy kérdés/kérés miatt.

A "másik gyerek"nek a minimális önállóság hiánya a baja.

Annyiban tévedtem, hogy nincs Xbox részleg. @P_D_1 által küldött számon el lehet Őket érni, azonban csak Live és hardveres mellék van. (Gyaníthatóan az általam küldött weboldal is ily’ módon szelektál.)

@P_D_1 valóban túlszaladt, azonban más szemszögből nézve érthető valamilyen szinten a történet. Ha egy terméknek van (élő) ügyfélszolgálata/támogatása, érdemes velük beszélni először és ha ott teljesen zsákutcában vagy, lehet ide jönni fórumra. Mivel ez nem történt meg részedről elsőként, így totálisan Google pótléknak érezzük magunkat. :wink:

3 Likes

Off-topik!

Spoiler

Elmesélek neked egy fiktív történetet kedves @P_D_1
Vannak sokan a történetben de csak úgy nevezzük őket, hogy A Kérdező, A Válaszoló 1, A Válaszoló 2 és a Tömeg/Közönség!
A Kérdező feltesz egy olyan kérdést ami mind a három másik szereplő szemét szúrja mert a válasz vagy evidens vagy közismert, vagy olyan probléma amit könnyen meg lehet találni a netten, de a kérdés feltevésének folyamatánál biztosan könnyebb!
A Válaszoló 1 esetleg kedvtelenül vagy enervált undorral de válaszol, próbál segíteni, kifejezi nemtetszését és a saját maga módján megpróbálja fejleszteni oktatni A Kérdezőt, de stílusa vagy valami miatt A Tömeg és A Kérdező szemében kellemetlen, esetleg miatta az egész platformot is elítélik, hisz itt kapta ezt a kioktató, nem kedves választ!
A Válaszoló 2 kedvesen és figyelmesen felméri, hogy A Kérdező egy vagy fiatal vagy tapasztalatlan felhasználó és maximális türelemmel próbál segíteni, részletesen és teljeskörűség válaszol, még a végére be is szúrja, hogy van-e még kérdése A Kérdezőnek!

A Tömeg véleménye
A Válaszoló1 egy kellemetlen fráter, végig se olvassa amit ír, nem figyelek rá
A Válaszoló2 na végre egy rendes ember!

Spoiler

Legyél inkább olyan mint Válaszló 2
vagy próbáld meg!