Xbox one S GTA V játszhatatlan


#1

Egyszerűen élvezhetetlen, bosszantó.Minél gyorsabban autózok annál rosszabb, ettől a régi pc-en is százszorta élvezhetőbb.

Másnál is ilyen?Van erre megoldás?Ha ez ilyen, van lehetőségem refundolni mint steamen?

Megjegyzem eddig csak ez az egy játék ilyen, minden más nagyon flottul megy.


#2

Újratelepiteni próbáltad?


#3

Hasonló problémát többeknél láttam - megoldást persze sehol. A GTA Onlineban jelentkezik a gond, vagy a single playerben is? A redditen és a rockstar oldalán az online részre panaszkodnak és a rossz szerverek/kapcsolat vannak megjelölve mint a probléma okozói (de ezek is csak tippek). Keresgélj az angol fórumokon is, hátha van megoldás!


#4

Esetleg nézz szét a beállításokban, ezt azt vegyél lejjebb ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki a v-sync-et és nézd meg, hogy úgyis szaggat-e. Ha nem működik akkor esetleg próbálj meg egy újratelepítést, esetleg nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi ehet sok memóriát, azt lődd ki, feltéve, hogy meglesz nélküle a gép.


#5

@mancunianh Valójában single csak a kötelező bevezteőt játszottam, ott nem volt gond, viszont online rögtön feltűnt hogy itt valami kaka.A rossz szerverkapcsolatot én is olvastam, de ez nem laggolás, konkrétan olyan mint a cpu limit.Mondjuk most konzolozok életemben először, lehet itt más jelenségek vannak mint pc-n.

@Spallen konzolon nem lehet grafikai beállításokat állítgatni, legalábbis a gta-ban nem találtam rá opciót.


#6

Figyelmetlen voltam, azt nem vettem figyelembe, hogy nem pc-ről van szó :smiley:. Ez esetben viszont akkor nem tudok segíteni sajnos. :frowning:


#7

Esetleges megoldásként írják, hogy ne wifi-n, hanem vezetékesen csatlakozz a nethez (azt is írják, hogy érdemes közvetlenül, kihagyva a routert - na mondjuk ennyi átalakítást nem ér :D). 50%-ban a wifi kapcsolat a felelős a hibáért (a hozzászólók szerint). Igaz a legújabb frissítés után nekem még a routerhez sem akart először csatlakozni a OneX, szóval még az is lehet, h ezzel a frissítéssel van gond.

Írtam mindezt úgy, hogy nem írtad, hogy wifin kapcsolódnál :smiley:

PS4 és Xbox esetében is írták a problémát. És persze könnyen lehet, h CPU probléma. Bár én elég sokáig játszottam az onlinet anno még a sima One-on és nem volt gond. Persze azóta ezer meg ezer frissítés jött.


#8

Kizárólag kábelen játszok. :smiley: De cimborámmal megosztottam, nála nincs vele gond állítólag, úgy hogy csak netes probléma lesz.


#9

Valóban szerver oldali probléma lesz, closed friend sessionben hibátlan, tele publikban random, hol tűrhető hol nagyon rossz.

Köszönöm mindenkinek, szerintem zárható. @VizesNinjonKovacs


#10