TheVR Fórum

Xbox one s hiba rendszerfrissítés közben

Sziasztok!

Tegnap a szomszéd áthívott, hogy már lassan ott tart, kalapáccsal veri szét az Xboxot, mert a gyerek ordít, ő meg nem bírja neki elindítani…
A dolog úgy nézett ki, hogy bekapcsolták, és egyből feldobta a rendszerfrissítést, ami 77%-ig (bal oldalt a csík alatt 66%) felment és ott megakadt, de hosszú idő elteltével sem történt változás.
Na ekkor mentem én át, és mire átértem, arra feldobta a “Something went wrong” képernyőt, E200-as hibakóddal. Végig mentem a hiba elhárító lépéseken: újraindítás → gyári visszaállítás → pendrive-ra letöltött offline frissítés indítása, de azon is 1%-on megakadt, majd ismét hosszas várakozás után “Something went wrong” képernyő, de már itt E101-es hibakóddal.
Végül arra jutottunk, hogy ez szerviz lesz, mert fogalmam sincs mi lehet.

Valaki találkozott már ezzel? Olyanról már hallottam, hogy rendszerfrissítés teljesen megölte az eszközt. Most is ez történhetett? Ha igen, akkor mennyibe fájhat egy ilyen javítás?

Segítésen kívül, engem is érdekel a dolog, mert pont a napokban nézegettem az Xboxokat, de ha nekem is 100+ ezres papírnehezéket csinálna egy frissítés, akkor inkább kösz nem, marad a PC…

Köszi a válaszokat előre is.

Várjuk meg a szerviz válaszát, ennyi alapján simán beszélhetünk hardveres problémáról is.

Jó eséllyel ha a frissítés lenne az okozó, azt már felkapta volna a sajtó is.

  1. Ez semennyibe nem fog kerülni, akár hardveres, akár rendszerfrissítéses gond, garanciális probléma.
  2. Bármilyen eszközt, ami frissíthető, ki tud nyírni a frissítés, ha hibás. A telefonodat, a konzolodat, az autódat, bármit. Innentől kb ne vegyen semmit az ember, mert bármi elromolhat. :wink:
2 Likes