Xiaomi Mi Band 4 párosítás

Sziasztok!
Egyik ismerősöm vásárolt egy Xiaomi Mi Band 4et, amit a telefonjához (iPhone) akar csatlakoztatni, de nem sikerül. Odáig eljut, hogy az alkalmazás (Mi Fit) megtalálja az eszközt, és próbál rácsatlakozni, az órán előjön a zöld pipa, hogy oké, viszont ilyenkor nem érzékeli az óra az érintést, így nem tudja le okézni a párosítást. Valaki tapasztalt hasonló gondot? Esetleg mit lehet ilyenkor tenni? Külföldi fórumokon írták, hogy restartálni kell. Hogy lehetne restartolni úgy, hogy még a párosítás menüben van az óra?
A válaszokat előre köszönjük.

Esetleg egy rendszerfrissítés az órán? Reset factory defaults valahogy? Szervíz?

Csak az a kérdés, hogy hogy. Szervíz marad utolsó sorban.

Androidos telóval is ezt csinálja?


Szerintem mindegy milyen telóval, mert eleve a csatlakozási menüt se lehet görgetni fel/le, így 100% hogy a kijelző nem reagál az érintésre

Köszi megpróbáljuk

1 kedvelés

Én Airpods-ot vásároltam androidhoz, egyik funkció sem működik, csoda, hogy lehet rajta zenét lejátszani.

Ezt hívjuk marketingnek. :wink:

Mellesleg ha utána se néztél vásárlás előtt a kompatibilitásnak, magadra vessél…

3 kedvelés

Sajnos nem találtunk olyan lehetőséget, mint ami le van írva a weblapon.

Kb egy hete kaptam én is egy Mi band 4-et és eleinte én is kinlodtam kicsit a párosítással… De végül sikerült, nekem OnePlus 5T-m van. Viszont nekem olyan problémám van a band-el hogy például nem mutatja rendesen az időt, vagy hamar merül… Azt nem mondom hogy 20 napig bírja mint ahogyan az elő van írva állítólag, de szerintem az sem túl okés hogy 3 nap alatt le merül. Próbáltam úgy hogy ne legyen állandóan rá kapcsolva a telefonra Bluetooth-al, viszont akkor meg teljesen át állítódik az idő rajta… Amit nem igazán értek hogy miért van. Olvasgattam fórumokon de erre a problémára nem találtam választ. Firmware-t is frissítettem rajta de nem oldotta meg. Ha esetleg van valami ötletetek hogy ezek miért vannak, vagy van valami érdekes tapasztalatotok a készülékkel kapcsolatban akkor kérlek írjátok le. A válaszokat előre is köszönöm! :wink:

Legyen szép napotok :grin:

Attól függ hogy állítod be. Ha kikapcsolod a pulzus mérést és a folyamatos kijelzést, nyilván akkor bírja a legtovább azért up to 20 days.

Ha folyamatos pulzus mérés be van nyomva, az egyfolytában szívja az akkut lévén folyamat villognak a LED-ek az alján a szenzor miatt. Ha megelégszel ritkább mérési tartománnyal akkor állítsd be hány percenként mérjen.