Xiaomi mobil választás


#1

Sziasztok, telefon vásárlás elött állok, és személyes tapasztalatokat hallgatnék meg elsősorban.Pár teszt videót már végigfuttam, viszont személyes tapasztalatra vagyok kiváncsi. Nem szeretnék 60-65k ft-nál drágább telefont venni (950lej) és ahogy olvastam a Xiaomi a legjobb választás ebben az árkategóriában.
Ki melyik tipúst ajánlaná ?


#2

Sokat gondolkodni ebben az ársávban nagyon nem kell, Redmi Note 7.


#3

Redmi note 7, főleg romániában, ahol csak 19% a TVA.


#4

Nevess ki nyugodtan, de eskü, valaki beültette a fülembe hogy a note tipusú telefonokat nem engedik fel repülőgépre, ennek mennyire a valóság alapja ?


#5

Nem hiszem, hogy bármi valóságalapja lenne.
Szerintem te a Samsung note 7 -re gondolsz, azt tényleg nem engedik fel repülőre, legalábbis töltővel tuti nem. Gondolom érthető okok miatt.


#6

Értem, köszi a gyors választ :smiley:


#7

Én nekem most valaki a Xiaomi Mi A2 telefont ajánlotta mert szűz Android fut rajta.


#8

A redmi note 7 ugyanaz hardveresen, csak jobb akku, és kicsit jobb kamera van benne. Ára ugyanaz. Így jobb választás a redmi note 7.


#9

Hozzá fűzném csak mint “vicces” tény, hogy a Honvédelmi minisztériumban pedig betiltották a Huawei telefonokat mind céges mind magán formában. :smiley:


#10

A Xiaomi telefonokat nem? De egyébként gyakorlatilag minden telefonban lévő alkatrészt Kínában gyártanak. Így szinte bármiben lehet valami lehallgató cukiság.


#11

Szerintem csak idő kérdése és azok is be lesznek. Mondjuk akkor megszívnám mert nem nagyon vagyok hajlandó másmilyen telefont használni :sweat_smile: De igen, ezen logika mentén lényegében az összes mobiltelefont be lehetne tiltani :smiley:


#12

Mondjuk jobban belegondolva ha az összeszerelés már nem Kínában zajlik és a gyártó kellő figyelmet szentel arra, hogy az onnan importált alkatrészeket ellenőrizze akkor abban az esetben nem biztos, hogy kell aggódni.


#13

Szia.
Bármelyik Xiaomi teló jó,de személyes véleményem az “Android One” modellek közül válassz.
Tiszta gyári rendszerrel jönnek,havi biztonsági frissítéssel. És 2 fö rendszert megkapsz rá.
Azthiszem A1,A2