YouTube Copyright probléma


#1

Sziasztok!

Egy egyesületnél “dolgozok” és legutóbb egy szalagavató világítását, hangját csináltuk, és lement élőben is.
De problémába ütköztem, miután megvágtam és feltöltöttem YouTube-ra, kiderült (nem lepődtem meg) 34 Copyright figyelmeztetéssel találkoztam, amik a zenékre vonatkoztak, amik az osztálytáncokban, videókban előfordultak
Hogy oldjam meg a problémát?

Szeretném hogy a diákok lássák a videót, meg tudják mutatni a családjuknak. Nem pénzt szeretnék keresni vele, a jószándék vezérel.

Tudom hogy jogtalan a felhasználás és nem véletlenül kaptuk a tiltást a videóra.
Hova vagy hogyan töltsem fel, hogy ne legyen ilyen problémám?


#2

Hát, nem tudom pontosan hogy működik ez, te talán engedélyt kérhetnél az iskolától vagy nem tudom kitől kaptad a figyelmeztetést, vagy valami szerződés vagy hasonló.


#3

Szerkeztek a poszton várj. :smile:
A zenék miatt van a Copyright


#4

Oh. Hát ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni. Nem tudom hogy elég-e ha feltünteted a szerző és dal címét a leírásban, de más megoldás nem hiszem hogy van


#5

Töltsd fel Google drive-ra! Ott semmi copyrighttal nem fogsz találkozni, ha pedig nyílvánossá teszed mindenki láthatja akinek elküldöd a linket! :slight_smile:


#6

gondolkoztam ezen is, ha más nem így lesz megoldva. csak az a baj hogy a fájl 28 giga… :persevere: de majd megoldom akkor. a facebook is ennyire szigorú?


#7

Facebook nem szigorú ebből a szempontből, de oda nem fogsz tudni feltenni ekkora filet… Ha jól tudom google fotók/drive is max 15 gigát bír el… de ott nincs olyan hogy valamit nem tölthetsz fel. :slight_smile:


#8

a drive-ot ismerem, oda bármi felmegy. viszont ha a facebook nem szigorú annyira, akkor megpróbálom. most néztem csak 500mb-ot kell lenyesnem a fájlból és megvan. elkezdem ki renderelem másképpen, hogy egy kicsit kisebb legyen

köszi a segítséget


Lezárva ekkor: #9