YouTube - hatterben a telefono, miert nem?

Hi guys. a cim eleg lenyegretoro… de nem fer a fejemben, miert nem kepes a YT megoldani, hogy lezarolt kijelzon is szoljon a zene, video… mikozben a radi1 magyar, szar kokany ramzabalo appja is kepes erre… majd a vilag legnagyobb video megoszto platformja, nem? ugyan… ennek van valami oka szerintetek? vagy ez lehetseges, csak hulye vagyok?

Samsung s9 -em van.

Szia, ez nem hiba, évek óta így van, nagyrészt azért hogy ne lezart kijelzővel menjenek a reklamok stb. Lényegében h ne tudd rendesen zenehallgatásra használni. Bizonyos országokban elérhető a youtube Red előfizetés, amiben ez egy feature h tudod lezarva is hasznalni. :slight_smile:

2 kedvelés

En hallottam olyan hireket, hogy lassan jon…
Addig viszont workaround lehet, ha a bongeszobol inditod a videot, es desktop mondban megy. :slight_smile:

Én ha zenét akarok hallgatni YouTube-on az OGYouTubeot szoktam használni mert ez tudja azt
Hátránya hogy 2 alkalmazást kell külön feltelepíteni

meg tudod úgy oldani hogy telefonon google chrome felmész youtube-ra jobb felül beállítások asztali verzió megjelenítése megkeresed az éppen hallgatni kívánt zenét elindítod és mikor elindult a zene lezárod a telefont, :slight_smile: de ahogy előttem @60wattosneo is írta rengeteg mobil adatforgalmat zabál le mert hiába van lezárva a kijelződ attól még a videót ugyan úgy tölti be a háttérben.

1 kedvelés

en Like (kedvelt videok)-hoz csak zeneket rakok, ezzel gyujtom, nem pedig playlistre. adatforglaom nem gaz.
es nagy baj velme, hogy az aktualis kedvenc zenem cimet se tudom fejbol… tehat… spotf ect. nem lenne jo, mert sose tudom a neveket megjegyezni xd