Youtube videó vélemény/kibeszélő

Mivel a youtube videók alatti komment szekció borzalmas, egymás mellet elbeszélő egymásnak neki rontó emberekkel teli, ezért a TheVR Tech videók topikban nem lehetne esetleg a többi videóhoz is témát nyitni? Vagy ha ez sok munka esetleg nem lehetne a Regular Moderátoroknak jogot adni ehhez? :slight_smile: Ők biztos megfelelően kézben tartanák. Így akár a Gaming és Vlog videiókhoz is lehetne itt a fórumon hozzá megfelelő kibeszélést. :slight_smile:

2 Likes

erre gondolsz?
(https://forum.thevr.hu/c/tech/thevr-tech-videok)
írtam ezzel kapcsolatban Janinak, 3 hónapja.
Pontosan azt szeretem volna h íde, az elkészült yt-on lévő TheVR tech videókat belinkelhessem, mert ez a topik így értelmetlen…
Nem kaptam választ, sajnos! :frowning:

1 Like

Szerintem ha a linkelgetést önként vállalod, nem hinném, hogy bárkiek kifogása lenne a dologgal kapcsolatban. Ha igen, akkor meg majd szólnak. Jó ötletnek tartom és a sima yt videóknál is felvetettem ezt a dolgot. Egyébként, ha nincs jelen a sok… egységsugarú néző, hogy csinálja a fesztivált, még a hsz-ok száma is kezelhető maradna.

1 Like

Van a TheVR Update/legfrissebb FAQ topik ahol kb ugyan ezt csinálom önként.
Szerintem is jó lenne ha ez a tech-es topik újra életre kelne.
Már csak @TheVR_Jani -in múlik.

(de abban a topikban most épp a legutóbbi 3-4 hozzászólást szívesen törölném, mert már saját topik ís nyílt a témában illetve 2-3 hozzászólás csupán annyi h “ez nem ide való”, de azt is csak a moderátorok tudnak mint @SFGeri vagy @sonziii )

2 Likes

Tudom! Van amikor onnan szoktam informálódni. :slight_smile: Annyi hiba van szerintem, hogy elég ömleszett ebben a formában és a FAQ miatt mindeféle téma van benne, nem csak a videók.

1 Like

Janival már korábban beszéltem ezzel kapcsolatban és azt mondta, hogy csak bizonyos videókra készít bejegyzést a fórumon is.

Amennyiben olyan hozzászólás érkezik, ami szerintetek nem állja meg a helyét, kérlek jelentsétek be. Nem tudunk minden hozzászólást ellenőrizni, ezét létezik ez a funkció.

Köszi srácok!

1 Like