TheVR Fórum

YouTube videósok köztünk :)

Üdv mindenkinek! Arra lennék kíváncsi hogy, ennyi ember közül van e aki esetleg szintén készít videókat a YouTube-ra. Legyen bármilyen csatorna, pl Vlog,Gameplay,music legyen bármi. :slight_smile: Én Gameplay videókat szoktam csinálni ugyan nem túl sok van eddig és még eléggé kezdő vagyok, de majd alakul. :slight_smile:

12 Likes

Hello. :smiley:
Nekem nem nagy szám, pár videó csak: iPatchHU

3 Likes

Jó videók ezek ne aggódj :slight_smile: És elismerésem az introért nagyon látványos lett :wink:

1 Like

Nem saját készítésű. :smiley:

1 Like

Hali!

Újabban én is videózok, igaz ez a hobbim kicsit régebbre nyúlik vissza, de akkor nem nagyon volt rendszere a csatornámnak.Mostanában pedig próbálok valami rendszert vinni az egészbe, és mivel elég sokat tesztelgetek ezért nagyon fontos a visszajelzés a nézőktől.:stuck_out_tongue: Elég kicsi csatornát vezetgetek, de remélem hogy kitartó munkával el lehet érni valamit.:slight_smile: Gaming irányba indultam el, de szeretném ha más lenne ez a csatorna mint a többi.Nem olyan hogy felveszek egy 20 perces pure gaming videót, felteszem és akkor viszontlátásra. :smiley: Igyekszem kreatív lenni, és ilyen videókat is csinálni.Szeretnék videókat csinálni úgy unblock a gamer kultúráról, az ezzel járó dolgokról és az esetleges néha gamer communityben előbukkanó gondokról.
Nagyvonalakban ezzel foglalkozom én a Youtubeon. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Hali

Én nem Gameplay, hanem szabadidős, utazgatós videókat készítek.
Mozdulj Ki! csatorna.

Valamint dolgozok egy nemrég indult tech csatornán

HTE a csatorna neve. Egyelőre tech hírműsor megy rajta heti rendszerességgel

11 Likes

Nekem is van egy csatornám, gondolkozok, hogy csináljak egy tutoriál-t amiben lefejlesztem a Sanke-t 0-ról.

Ezek a videóim vannak, de nem publikusak:


5 Likes

Hali. Nos a 468 feliratkozó az egy szép teljesítmény ha engem kérdezel :slight_smile: tetszenek az ötleteid és igaz hogy, nincs sok videó de legalább átgondoltak és nem összecsapot videókról van szó. Csak Így tovább!

1 Like

Az ilyen szabadidős és ehhez hasonló videók szerintem mindig érdekesek. A tech csatornákból pedig sokat tanul az ember mint a videós mint a néző. Úgyhogy hajrá :wink:

Megnéztem a videókat. Szerintem jók lettek látszik hogy, értesz ahhoz amit csinálsz csak Így tovább! Az ötleted pedig támogatom. :wink:

1 Like

Köszi.

A szabadidős csatorna az elég új formátum még. kevesen harapnak rá. Viszont szerintem be fog indulni, csak legyen rá időm :smile:

A Tech csatornának elég jó a hátszele, ugyanis azt egy informatikai szervezet “szponzorálja” Ott is lesznek most új formátumok, mint pl egy podcast műsor, csak meg kell kapni rá a “felsővezetői” engedélyt :smiley: Van potenciál abban is, és azt néznék is rendesen.

2 Likes

Be fog indulni mind a kettő ebben biztos vagyok. :wink: Csak kitartás.

2 Likes

Köszönöm szépen a visszajelzésed a csatornáról!:slight_smile: Ez most tényleg jól jött, pláne így eléggé az elején, az ilyen vélemények segítik a munkámat.Igen sajnos nincsen olyan mennyiségű videó mint amennyinek kéne lennie, de az idő előrehaladtával ezen megpróbálok változtatni.:slight_smile: Idővel szeretnék majd valami kamerára is beruházni, mert most még a telefonommal készülnek a kamerás részek, így egy kicsit fabaltásnak látszik a videó, na meg a hang is maga után kívánnivalót.Hamarosan összejön majd egy új gép is, de addig ebből kell kihoznom a maximumot.:slight_smile:
Köszönöm szépen a tanácsokat ismét, megfogadom őket!

1 Like

HTE +egy feliratkozó :wink:. Kíváncsian várom a következő videót!

1 Like

sziasztok :smiley: Nekem, vagyis pontosabban nekem is pár haverommal van közösen egy csatornánk, most kezdtük az egészet kb 2 hete :smiley: Sajna még csak próbálkozások vannak fent az első videóknál a hanggal mi nagyon sokat szívtunk, de ezerrel csináljuk :smiley: Let’s play csatorna :slight_smile: Ha már itt ez a topic megkérhetlek titeket, hogy mondjatok véleményt? vagy , ha tudtok akkor adjatok tanácsot? :smiley: Nagyon megköszönném az tuti :3
PanelGamers

2 Likes

A név a link, bocsi kicsit félrenyomtam előbb…

Én 3 éve foglalkozom videózással, sokféle tartalom megtalálható rajta, de főként VLOG videókat csinálok! :slight_smile: Ha gondoljátok nézzetek fel a csatornámra :slight_smile: Csatorna név: Juhy <-- itt eléritek a csatornámat!! :slight_smile:
Itt a legutóbbi videóm amiben egyébként szinkronizálni próbáltam :smiley:
https://www.youtube.com/watch?v=HC6770XPVxg

10 Likes

Szia. Megnéztem a csatornát szerintem jó kis videókat csináltok . A Ghost Recon nekem kifejezetten tetszett konkrétan végig röhögtem. :smiley: Ment nektek egy feliratkozás mert szerintem megérdemelitek. Csak Így tovább :slight_smile:

1 Like

Szia Neked is megnéztem a csatornád. A szinkron videó és a CSGO az nagyon bejött. Csak Így tovább. :slight_smile:

1 Like

Köszönöm örülök hogy tetszik :slight_smile: Milyen kedvesek a Ninjonok :))

2 Likes