Üdv mindenkinek! Arra lennék kíváncsi hogy, ennyi ember közül van e aki esetleg szintén készít videókat a YouTube-ra. Legyen bármilyen csatorna, pl Vlog,Gameplay,music legyen bármi. Én Gameplay videókat szoktam csinálni ugyan nem túl sok van eddig és még eléggé kezdő vagyok, de majd alakul.
YouTube videósok köztünk :)
Hello.
Nekem nem nagy szám, pár videó csak: iPatchHU
Jó videók ezek ne aggódj És elismerésem az introért nagyon látványos lett
Nem saját készítésű.
Hali!
Újabban én is videózok, igaz ez a hobbim kicsit régebbre nyúlik vissza, de akkor nem nagyon volt rendszere a csatornámnak.Mostanában pedig próbálok valami rendszert vinni az egészbe, és mivel elég sokat tesztelgetek ezért nagyon fontos a visszajelzés a nézőktől. Elég kicsi csatornát vezetgetek, de remélem hogy kitartó munkával el lehet érni valamit.
Gaming irányba indultam el, de szeretném ha más lenne ez a csatorna mint a többi.Nem olyan hogy felveszek egy 20 perces pure gaming videót, felteszem és akkor viszontlátásra.
Igyekszem kreatív lenni, és ilyen videókat is csinálni.Szeretnék videókat csinálni úgy unblock a gamer kultúráról, az ezzel járó dolgokról és az esetleges néha gamer communityben előbukkanó gondokról.
Nagyvonalakban ezzel foglalkozom én a Youtubeon.
Hali
Én nem Gameplay, hanem szabadidős, utazgatós videókat készítek.
Mozdulj Ki! csatorna.
Valamint dolgozok egy nemrég indult tech csatornán
HTE a csatorna neve. Egyelőre tech hírműsor megy rajta heti rendszerességgel
Nekem is van egy csatornám, gondolkozok, hogy csináljak egy tutoriál-t amiben lefejlesztem a Sanke-t 0-ról.
Ezek a videóim vannak, de nem publikusak:
Hali. Nos a 468 feliratkozó az egy szép teljesítmény ha engem kérdezel tetszenek az ötleteid és igaz hogy, nincs sok videó de legalább átgondoltak és nem összecsapot videókról van szó. Csak Így tovább!
Az ilyen szabadidős és ehhez hasonló videók szerintem mindig érdekesek. A tech csatornákból pedig sokat tanul az ember mint a videós mint a néző. Úgyhogy hajrá
Megnéztem a videókat. Szerintem jók lettek látszik hogy, értesz ahhoz amit csinálsz csak Így tovább! Az ötleted pedig támogatom.
Köszi.
A szabadidős csatorna az elég új formátum még. kevesen harapnak rá. Viszont szerintem be fog indulni, csak legyen rá időm
A Tech csatornának elég jó a hátszele, ugyanis azt egy informatikai szervezet “szponzorálja” Ott is lesznek most új formátumok, mint pl egy podcast műsor, csak meg kell kapni rá a “felsővezetői” engedélyt Van potenciál abban is, és azt néznék is rendesen.
Be fog indulni mind a kettő ebben biztos vagyok. Csak kitartás.
Köszönöm szépen a visszajelzésed a csatornáról! Ez most tényleg jól jött, pláne így eléggé az elején, az ilyen vélemények segítik a munkámat.Igen sajnos nincsen olyan mennyiségű videó mint amennyinek kéne lennie, de az idő előrehaladtával ezen megpróbálok változtatni.
Idővel szeretnék majd valami kamerára is beruházni, mert most még a telefonommal készülnek a kamerás részek, így egy kicsit fabaltásnak látszik a videó, na meg a hang is maga után kívánnivalót.Hamarosan összejön majd egy új gép is, de addig ebből kell kihoznom a maximumot.
Köszönöm szépen a tanácsokat ismét, megfogadom őket!
HTE +egy feliratkozó . Kíváncsian várom a következő videót!
sziasztok Nekem, vagyis pontosabban nekem is pár haverommal van közösen egy csatornánk, most kezdtük az egészet kb 2 hete
Sajna még csak próbálkozások vannak fent az első videóknál a hanggal mi nagyon sokat szívtunk, de ezerrel csináljuk
Let’s play csatorna
Ha már itt ez a topic megkérhetlek titeket, hogy mondjatok véleményt? vagy , ha tudtok akkor adjatok tanácsot?
Nagyon megköszönném az tuti :3
PanelGamers
A név a link, bocsi kicsit félrenyomtam előbb…
Én 3 éve foglalkozom videózással, sokféle tartalom megtalálható rajta, de főként VLOG videókat csinálok! Ha gondoljátok nézzetek fel a csatornámra
Csatorna név: Juhy <-- itt eléritek a csatornámat!!
Itt a legutóbbi videóm amiben egyébként szinkronizálni próbáltam
https://www.youtube.com/watch?v=HC6770XPVxg
Szia. Megnéztem a csatornát szerintem jó kis videókat csináltok . A Ghost Recon nekem kifejezetten tetszett konkrétan végig röhögtem. Ment nektek egy feliratkozás mert szerintem megérdemelitek. Csak Így tovább
Szia Neked is megnéztem a csatornád. A szinkron videó és a CSGO az nagyon bejött. Csak Így tovább.
Köszönöm örülök hogy tetszik Milyen kedvesek a Ninjonok :))