Zenecsatorna Discordra

Sziasztok!
Arra gondoltam lehetne egy zene voice channel discordra,ami például a monstercat streamjét játszaná.
Megvannak az erre alkalmas botok (Rythm,Dabbot pl.), saját szerveren teszteltem,szinte bugmentes,egyetlen hibája,hogy bárki kezelheti,de a fejlesztőkkel felvettem a kapcsolatot és dolgoznak a megoldáson,hogy csakis a moderátorok alkalmazhassák a parancsokat.

Helló!

Én 2 fő problémát látok a dologgal kapcsolatban. Én is használok discordot és a ilyen botok rendkívül hasznosak tudnak lenni. De ahogy te is írtad bárki adhat nekik parancsot tehát egy zeneszám se tudna végig menni, mert valaki elváltaná. Arra pedig nincs kapacitás a modok részéről, hogy ott is figyeljen a trollokra.
A másik pedig a zenei ízlés, mert nem feltétlen felelne meg mindenkinek így legfeljebb több szoba és azok zenei stílusok szerinti kategorizálásával lehetne megoldani véleményem szerint.

Régen volt egy oldal ahova be voltam regisztrálva. Oldalon ment élőben egy netes rádió műsor vezetővel. Csinálták páran, váltották egymást. Minden műsorvezető a saját zenei ízlését közvetítette a hallgatóság felé.

A modok problémára olyat tudok javasolni hogy külön kell erre a célra is egy mod vagy kettő aki figyel a discordra ezt használom én is a sajátomon és rend van.

Szerintem a jelenlegi moderátoroknak van épp elég dolguk így is. Újakat pedig nem lehet csak úgy felvenni.

1 Like

Annyi féle módja van a zenehallgatásnak: Youtube, Soundcloud, Tunein, Spotify, Itunes stb. és még sorolhatnám. Ezen népszerű alternatíváknak köszönhetően ahol te választod meg a neked tetsző műfajt és zenét, nem sok értelme van. Esetleg egy olyan ahol egymásnak mutogatunk, ajánlunk zenét.

Hali! Szerintem az ötlet nem annyira rossz, de semmiképpen sem dc-on kellene megvalósítani, már csak a hangminőség miatt sem (96kbps zenehallgatásra nekem egy picit kevés). Én inkább egy ilyen típusú oldalon tudnám elképzelni az egészet.

Ezt teljes mértékig támogatom, azt hogy ki mikor tudja használni, pedig ha kértek tudok adni egy olyan bot nevet, amelyiknél be lehet állitani, hogy csak egy “DJ” nevezetű ranggal rendelkező tudja használni. Ha kéritek a nevét leirom. :slight_smile:

Engem érdekelne,saját szerverre tudnám használni :slight_smile:

Szerintem jó ötlet,viszont akkor min. 5 ilyen music voice channelt kéne csinálni, hogy mások is tudjanak mást egyszerre hallgatni